6. Terugblik

Terugblik

Toen je voor het eerst op deze site kwam wist je misschien nog helemaal niets of vrijwel niets van D-day af. Je hebt aan de hand van een aantal vragen je voorkennis geactiveerd over D-day, je hebt je kennis hierdoor misschien zelfs uitgebreid.

Doordat je wat meer wist over het onderwerp zelf kon je beginnen aan een van de opdrachten. Je mocht zelf kiezen welke je wilde en kon daar aan beginnen. Doordat je druk bent geweest met de opdrachten heb je veel informatie moeten zoeken. Via internet en misschien heb je zelfs wel boeken erbij gebruikt. Doordat je op deze manier er mee bezig bent geweest zijn wij er van overtuigd dat het beter bij je blijft hangen.

Je bent er individueel en intensief mee bezig geweest en dat is nou net wat wij er mee wilde bereiken. Hierdoor ben je waarschijnlijk dichterbij het onderwerp ‘D-day’ gekomen. Doordat je een van de opdrachten hebt gemaakt heb je bij jezelf een beter beeld kunnen schetsen van de situatie waarin de militairen op dat moment zich begaven. Dat is niet het enige want je moest je ook inleven in de omstandigheden waarin de desbetreffende personen zaten.

Wij hopen dat je met veel plezier en interesse aan deze opdracht hebt gewerkt. We hopen dat we je geprikkeld hebben om meer te weten te willen komen over het onderwerp ‘D-day’.

Landingsboot D-Day

U.S. Army, Post-Work: User:W.wolny [Public domain], via Wikimedia Commons